Diensten

Creatief bureau voor websites, branding, content en creatie.

Zo vangen wij de bliqqen van jouw mensen.

Wij zijn Bliqvangers

En wij zijn hier voor jou. Als scrolstoppers, websitevirtuozen, logoninja’s, en huisstijlhelden doen wij, zeg maar alles. Alles om de bliqqen en de aandacht van jouw doelgroep te vangen en niet meer los te laten. Aandacht, connectie en vertrouwen, dat is wat jij nodig hebt van jouw ideale klant om te groeien.

Branding

Herkend worden één snelle bliq. Dat is wat branding doet. Het is wat een merk een merk maakt. Jouw eigen vormen en kleuren, het logo en de huisstijl laten het karakter van jouw onderneming zien. En dat bepaalt of je de aandacht trekt en een connectie maakt. En ook met wie.

Ik wil herkend worden in 1 bliq

Websites

Tussen jou en de bezoeker moet het klikken. En meer dan dat. Het moet klikken, kijken, scrollen en converteren. Je vangt de bezoeker met de eerste bliq, het eerste beeld en de eerste woorden. Kies voor professionele creativiteit van een creatief bureau als Bliqvangers.

Ik wil bezoekers vangen

Content & Creatie

Je laat je merk zien. Op je website, social media en vele andere mediadragers, live op straat op beurzen en op papier. Zonder bliqqen of blozen geven wij het jouw vorm en jouw woorden. Pak de aandacht met die publicatie in een glossy magazine, een animatie, een banner of een social media-advertentie.

Ik wil aandacht pakken

Project starten en bliqqen vangen?

Vincent Grobecker

+31 (0)6 242 000 69
  • Creatief brein
  • Altijd up-to-date
  • Samen groeien