Over Ons

Aandacht pakken voor jouw groei

Dat is ons ding

Praktisch
Vragen en ideeën omzetten in aandacht-pakkende designs. Zo begon het in 2009. Met frisse en gedreven opdrachtgevers. Toffe events kregen flyers die meer bezoekers naar hun festival trokken.
Fashion brands kregen websites met een scrollstoppende digitale etalage. En strandtenten kregen beachflags die een soort klantmagneten bleken. De waardering die wij kregen was vooral voor on-point designs die snel werkten.

Doorpakken
Wij kennen het. Ambitie heeft geen geduld. Wij zijn niet van de ellenlange trajecten met diepgravende onderzoeken vooraf. Ook bij opdrachten die om verdieping vragen, vergeten we niet dat jij door moet. Je kunt er ook weer niet omheen als we het hebben over een nieuwe branding. Dus? We gaan er diep en krachtig doorheen. Met een paar goede vragen. Ga er even voor zitten, dan kunnen we je snel wegblazen met de eerste concepten.

Wij werken met maten
Het vaste team is lekker compact. Daarbuiten hebben we een fijne groep freelancende matties. Het zijn copywriters, bloggers, marketeers, growthhackers, videografen, seo-specialisten en meer. Samen kunnen wij alles. Dus shoot je uitdaging gerust op ons af. Jouw opdracht krijgt een persoonlijk en op maat gemaakt team.

Fris en hip
Binnen de drie disciplines websites, content & creatie en branding ontwerpen en maken wij alles dat aandacht pakt. Logo’s, beeldmerken en huisstijlen, websites, video’s en social media-uitingen. Met opdrachtgevers uit de festival- en muziekscene, de food- en horecabranche en de fashion branche is het aanspreken van een frisse en hippe doelgroep ons specialisme geworden. Voel jij je aangesproken? Kan jouw merk wel wat aandacht gebruiken? Oh, ok. Wij moeten echt even praten.

Project starten en samen groeien?

Vincent Grobecker

+31 (0)6 242 000 69
  • Creatief brein
  • Altijd up-to-date
  • Samen groeien